مشاوره حقوقی رایگان - تسویه رهن بانک

با سلام خدمت وکلای محترم
منزل مسکونی بنده یک آپارتمان 73 متری مسکن مهر با ارزش تقریبی 300میلیون تومان در رهن بانک ملی(اقساط باقی مانده به مبلغ 10 میلیون تومان ) و البته تنها دارایی اینجانب می باشد که یک سال پیش توسط همسرم جهت وصول مهریه توقیف گردیده است.بنده لایحه ای جهت رفع توقیف منزلم تنظیم و تقدیم واحد اجرای ثبت اسناد نمودم.اما واحد محترم لایحه را نپذیرفتند و خواستار پرداخت اقساط باقی مانده و تسویه کامل رهن خانه و ارائه سند تسویه اقساط شدند.میخواستم بپرسم آیا راه دیگری برای رفع توقیف خانه ام ندارم؟
در ضمن اگر من رهن خانه را تسویه کنم آیا امکان این وجود دارد که همسرم خانه را برای وصول مهریه به مزایده بگذارد؟چون اگه مستثنی هم تشخیص داده بشه ممکنه اعتراض بدن.
لازم به توضیح است یک چهارم حقوق بنده نیز یکسال است که کسر و وصول میشود.
از راهنمایی شما عزیزان متشکرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما جهت برسی موضوع نیازمند توضیحات تکمیلی جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اصولا یک واحد مسکونی جز مستثنیات دین است به نظر رییس اداره ثبت اعتراض کنید