مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل رفیق بازی شوهر

با سلام من نزدیک دو سال و چن ماهه که ازدواج کردم. شوهرم معمولا از اول ازدواج هرروز عصر تا حدودای 10شب میره بیرون پیش دوستاش و اکثر مواقع من تو خونه تنهام..بارها ازش خواهش کردم انقد رفیق بازی نکنه ولی این رفتارش واقعا لطمه زده به روحیه ی من..آیا این دلیل، قابل قبول هست برای طلاق؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است
ابتدا به مشاور خانواده مراجعه کنید و