مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل رفیق بازی شوهر

سلام من 11 ساله ازدواج کردم یک دختر 8 ساله دارم شوهرم آدم بسیار رفیق بازی هست اصلا به حرف من هم گوش نمیدهد و دائم یا با مردای فامیل یا با دوستاش قرار میذارن میرن بیرون هرچقدر نصیحتش میکنم گوش نمیکنه و من برعکس دائم تو خونه تنهام با دخترم و خانوادم ساکن شهر دیگه ای هستن همیشه با دخترم تنهام ولی نصیحت پذیر نیست روزا و شب هایی هم که خونه هست سرش تو گوشی و تلویزیونه و رفت و آمدمون همش با فامیلای اون هست چون من خانوادم و فامیلامون دور هستند از این زندگی یک طرفه خسته شدم میخوام جدا شم باید چی کار کنم ؟تو زندگی احساس پوچی و افسردگی شدید میکنم ولی هیچ کاری نمیکند و دائم به من سرکوفت میزند میخوام از او جدا شوم راهنمایی می کنید

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

رفیق بازی جز موارد عسروحرج نیست و به این علت نمی‌تونید درخواست طلاق بدهید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به شرایط توصیف شده به نظر می‌رسد فعلاً عسر و حرج برای طلاق ایجاد نشده است.