مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام خسته نباشید شوهر من در حین کار بخاطر اسیب به ارنج مایع مفصلی ارنج بیرون اومده و دچار کبودی و کوفتگی شده و در حال درمانم و خیلی اذیت میشه آیا دیه به اون تعلق میگیره و در حین کار دچار پارگی فتق شده و در این چند روز قراره عمل بشه چقدر دیه به اون تعلق میگیره?? و اینکه دیه رو باید از بیمه تامین اجتماعی بگیره یا از کارفرما???

پاسخ ها :

فریبا توانا

سرکار خانم فریبا توانا:

سلام
باید طرح دعوی نماید و پس از اثبات ادعای خود به تشخیص دادگاه کارفرما یا بیمه باید دیه بپردازد.