مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر کارشناس

سلام. بنده کارگر ساختمان هستم و درحین کار مصدوم شدم.کارشناس یک نفره بنده به عنوان پیمانکار قلمداد کرده و پنجاه درصد مقصر دانسته.حال اینکه هیچ نوع قراردادی با کارفرما نداریم.تنها به ادعا کارفرما این رای را صادر کرده.حال بنده چه کار کنم .آیا قاضی به این رای ترتیب اثر میدهد .آیا من در دادگاه میتوانم به این رای اعتراض کنم.آیا بودن و نبودن قرارداد تاثیری بر رای دادگاه دارد.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله نظریه کارشناسی قابل اعتراض میباشد.
اگر مواردی را که توافقتان بوده بتوانید دردادگاه برای قاضی اثبات کنید،نبود قرارداد کتبی مشکلی ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
لکن
رای دادگاه نیز قابل اعتراض است