مشاوره حقوقی رایگان - سقوط از روی دستگاه حین کار

باسلام واحترام یکماه پیش کار درمعدن بدون سابقه بیماری ازروی دستگاه دامپتراک سقوط کردم سرم خونریزی مغزی استخوان ترقوه دنده ام شکسته لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص میتوانید شکایت نماید تا خسارات خود را دریافت نمایید و در صورتی که شرایط کار ندارید می توانید درخواست از کار افتادگی داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طرح شکایت نمایید
بدیهی است مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و....