مشاوره حقوقی رایگان - زمین پدری

سلام من به مساحت 6917 متر زمین پدرم بهم داده بود و در زمان حیاتش یه قسمت زمین من و پدرم به طرح اتوبان شد پولش بهمون پرداخت کردند نامه اداره مربوطه در دست من هستش که به مساحت 2260 متر زمینم رو گرفتند اما 4555 متر زمینم در حاضر مونده میخوام زمینم رو محصور کنم و نامه آبیاری هم دارم فیش آب و برق هم دارم به نام خودم هستش و نامه استعلام شورا برای مالک زمین دارم و کلی شاهد هم دارم ضمنا ما یک خواهر و یک برادر هستیم اما برادرم میگه زمینی که پدرم بهت داده باید تقسیم کنی حالا من باید اثبات مالکیت کنم یا نمیخواد لطفا راهنمایی کنید ممنون از شما

پاسخ ها :

فریبا توانا

سرکار خانم فریبا توانا:

سلام
به نظر بنده اگر زمین مورد نظر سند رسمی نداره باید اقدام کنید و سند به نام خودتون بگیرید. و اگر زمین سند دارد و به نام پدرتان می باشد باید با اثبات مالکیت ملک را از ما ترک خارج کنید.