مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت موثر و غیر موثر کیفری

با عرض سلام و ادب.
اینجانب دارای پرونده ی مفتوح کیفری به اتهام سرقت مستوجب تعزیر و خیانت در امانت مطرح شده توسط کارفرمای خود هستم و علیرغم ارجاع به دادیاری، اما هنوز تحقیقات مقدماتی انجام نپذیرفته ؛ حال با توجه به اینکه حقیر ، فارغ التحصیل رشته حقوق بوده و در حال حاضر در حال مطالعه و امادگی جهت شرکت در ازمون وکالت اسکودا 1401 ( نوبت پذیرش1401) میباشم و با عنایت به بند 4 و 5 ماده 43 آيين‌نامه اجرايي لايحه قانوني استقلال کانون وکلاي دادگستري مصوب 1400، ایا در صورت محکومیت ، این محکومیت تاثیرگذار بر صدور پروانه کاراموزی و وکالت اینجانب خواهد بود یا خیر ؟
سپاس بی کران از حسن توجه اساتید بزرگوار

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که محکومیت کیفری موثر داشته باشید موثر است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حبس درجه 1 تا 5 دارای آثار تبعی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر محکومیت کیفری موثر باشد تاثیر گذار است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر حکم محکومیت به صورت سابقه کیفری موثر باشد در آینده مشکل ایجاد خواهد شد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام چنانچه مشمول مجازاتهای تبعی ق.م.ا باشید برای مدت مجازات تبعی امکان اشتغال به مشاغل مذکور در قانون را ندارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر صورتی که محکومیت کیفری موثر داشته باشید بله