مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت

چنانچه مال غیر منقول در تهران باشد و مالک آن را در شیراز در رهن قرار داده باشد دادگاه صالح برای فک رهن کجاست چرا؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دعاوی راجع به اموال منقول باید درمحل وقوع مال غیرمنقول مطرح شود ماده 12قانون ایین دادرسی مدنی

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام دعاوی راجع به اموال غیرمنقول باید درمحل وقوع مال غیرمنقول مطرح شود ماده 12قانون ایین دادرسی مدنی