مشاوره حقوقی رایگان - خلافی و عوارض سالانه ماشین

با سلام
دو سال پیش برادرم ماشین فروختند و خریدار این دو سال سند و تعویض پلاک را انجام ندادند. 10 روز پیش من ماشین رو از ایشون خریدم و به من گفتند صفر شده و من الان پیگیری کردم دیدم هنوز صفر نشده و حدود 2300000 تومان بدهی دارند. چند باری تماس گرفتم ولی ایشون جوابگو نیستند. حال سوال این است اگر من شکایت کنم ایشون پرداخت میکنه یا نه؟ و اینکه علاوه بر هزینه های عوارض سالانه و خلافی ماشین، هزینه های دادگاهی از جمله هزینه های دادرسی و تاخیر و تادیه هم باید ایشون پرداخت کنه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. ایشان به پرداخت جریمه های ایامی که خودرو دستشان بوده و عوارض سالانه ماشین در همان ایام محکوم خواهند شد.