مشاوره حقوقی رایگان - مغازه ی اجاره ای

سلام من مغازه ای رو دو ماه اجاره کردم ولی متأسفانه کار نکرد و مجبور شدیم از یه ماه پیش بگیم میخواهیم تخلیه کنیم ولی الان تو اجاره نامه رو یک ماه خط کشیدن و با خودکار سه ماه کردن و میگن باید وایسید ولی واقعا روزی صد تومن کار میکنه و اجارشم دوازده میلیونه حالا ما چجوری تخلیه کنیم و پول مونو بگیریم البته میگن یا پول سه ماه کم میکنیم یا باید وایسید، ممنون از کمکتون

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام تاریخ اتمام قرارداد شما چه زمانی است؟ در نسخه اجاره نامه ای ک نزد شماست ایا سه ماه قید شده؟؟