مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با وکالت زمین

سلام. من تقریبا یکسال پیش در منطقه‌ای از شهرم یک قطعه زمین خریدم که برای آیندم بماند ولی چون به سن قانونی نرسیده بودم وکالت آن به نام من ثبت نشد و فقط اسم من در سند نوشته شد و وکالت آن را پدرم قبول کرد. سوال من این است که آیا الان من که به سن قانونی رسیده‌ام وکالت آن به من رسیده است یا هنوز پدرم وکالت را دارد؟ آیا من که الان به سن قانونی رسیده‌ام میتوانم زمینم را بفروشم یا نه؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

الان شما چند سالتان است .اگر 18 به بالا باشید میتوانید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

سلام
در صورتیکه سند بنام شما باشد چون اصیل هستید میتوانید هر دخل و تصرفی در آن ملک داشته باشید .