مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین ارثی از خواهر

من و برادرم زمین قولنامه ای را خریداری کردیم و وکالتی به نام پدرم که مریض احوال بوده زدیم خواهرم در نبود ما پدرم را برده محضر خونه و وکالت از پدرم گرفته و تمام مدارک و ازش حتی قولنامه ای که به نام من بوده را هم گرفته حالا که پدرم فوت شده ما متوجه کار خواهرم شدیم آیا راهی هست تا زمین رو ازش بگیریم چون کل مدارک دستش هست.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید اسناد و مدارک بررسی شود با توجه به فوت شدن پدر قضیه فرق میکنه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به اخذ حکم محجوریت پدر اقدام کنید تا اسناد از تاریخ حجر باطل شوند‌.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود تحت شرایطی امکان پذیر است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله راهکار وجود دارد اما به دلیل حساسیت موضوعات ملکی جهت اظهار نظر دقیق و انتخاب راهکار مناسب مطالعه اسناد و مدارک ضرورت دارد