مشاوره حقوقی رایگان - وکالت زمین

پدرم سال 89 وکالت بلاعزل به من و برادرم داده و ملک را در زمان وکالت به ما تسلیم نموده و ما هم شروع به کاشت درخت و تبدیل آن از زمینی بایر به باغی سر سبز نمودیم سال 96 پدرمان فوت شده والان خواهرانمان از ما شکایت کرده اند که وکالت باطل است لذا باید ملک تقسیم شود در حالی که پدرم در حضور اکثریت اعضای فامیل اظهار داشته که من این ملک را به پسران داده ام و دخترانم حقی درباره آن ندارند آیا شهادت شهود ممکن است از تقسیم ملک حلوگیری کن ویا اینکه هبه شفاهی را اثبات نماید یا راه دیگری وجود دارد برای عدم تقسیم ملک یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تایید هبه بدهید .
اگر قرارداد عادی داشته باشید نمی توانند ادعایی داشته باشند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست اثبات صلح دهید با شهادت شهود به طرفیت وراث

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست اثبات وقوع عقد انجام شده را به طرفیت وراث به ثبت برسانید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خواهرانتان را راضی کنید و الا برکت نخواهد داشت، ضرر می کنید، حتی اگر دادگاه به نفع شما رای دهد.