مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

حدود شیش ماهه که همسرم با همسایه که روبه روی خونه که می‌نشیند رفت آمد داره با این که همسایمون مصرف کننده شیشه سفید میزنن تذکر هم دادم ک نبینم باهاشون رفت آمد کنی میگفت باشه اما دیگه به محضی که میرفتم سرکار رفت امدشون ادامه داشت و موادی کردنش و با داداش همون همسایه دوماهه که همسرم و یا همون پسره باهاش ریخته رو هم و وقتی فهمیدم و دخترم بهم گفت منم همسرمو زدم و قهر کرده رفته خونه باباش تو این مدت چندین بار با دخترام و خواهرش رفتن خونه پسره که دخترم بعد یک هفته ک اومد پیشم گفت بابا یک چیزی میگم سرصدا نکنی منو مامان خاله رفتیم خونه عمو عباس خوابیدیم مامان با عمو عباس تو اتاق دیگه رفتن خوابیدن منم ب محضی ک گفت روانم بهم ریخت زنگ زدم ب باباش گفتم همینطور دختر نگه میداری با کلی سرصدا پشت تلفن گفتم من زن خیانت کار نمیخوام و از فردا میرم واسه کارای طلاقش اخرش گفت برو هرکار نکردی بکن میخوام بدونم تو این مدت یکی دوماه بخوام پزشکی قانونی بگیرم چیزی هم مشخص میکنه یا نه ،،، ناگفته نمونه ک به محضی فهمیدم یک طرفه رفتم واسه کارای طلاق الانم جلسه اول روز دوشنبه گفتن بیا یک راهنمایی درست بکنید چطوری میتونم پزشکی قانونی بگیرم تو این یکی دوماه نشون میده یا نه ،،
من باورم نمیشد بازم گفتم شاید بچه یک چیزی گفته وقتی رفتم پیج اینستاشون دیدم با هر دوتا پیچ همو دنبال کردن و یک پیجم شبیه پیج خودشون زدم ک به حساب پیج شخصیشونه
ویس های دخترام دارم ک تمام روز تا شب ک اونجا بودن هم تو ویس ک پرسیدم گفته
آیا اینا جز مدارک میشه یا نه
راهنمایی کنید تور خدا ک از این وضعیت بحرانی در بیام.ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تحت عنوان رابطه نامشروع با ادله کافی و دو نفر شاهد شکایت کتید . استشهادیه جمع آوری کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به بررسی دقیق موضوع و مدارک و اسناد وجود دارد