مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

همسرم چند ماهی در رابطه با اقایی بوده چجوری مطمئن شم رابطه نامشروع داشته یا نه؟
چجوری ببرمش پزشکی قانونی؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا موضوع را با گفتگو پیش ببرید

اما در صورتی که قصد شکایت داشته باشید ابتدا باید بفرمایید که مدارک و مستندات شما چیست

 چرا که می بایست بتوانید ادعای خود را اثبات کنید اگر دلایل و مدارک ای وجود دارد میتوانید اقدامات لازم را به عمل بیاورید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به صرف شک نمی توانید درخواست معاینه نمایید ، چرا که حتی در این حالت نیز به علت گذشت زمان احتمال اینکه در معاینه متوجه موردی نشوید وجود دارد ،
بهتر است این افکار را از ذهن تان دور کنید و در جلسات مشاوره خانواده شرکت داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات این ادعا رابطه نامشروع دارید مثل چت و یا فیلم و عکس ، میتوانید تحت این عنوان شکاست تا قاضی معرفی نامه به پزشکی قانونی دهد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا با مستنداتی که دارید شکایت رابطه نامشروع را ثبت نمایید.برای ارجاع به پزشکی قانونی نیاز به دستور قضایی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا شکایت نمایید و
باید دلیل داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدهید.
اگر در طول چند روز اخیر رابطه داشته باشد تحت شرایطی قابل تشخیص است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای نامه پزشکی قانونی باید شکایت کرده و با دلایل و مستندات این رابطه را اثبات کنید

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، با مراجعه به پزشکی قانونی چیزی اثبات نمی شود .

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

سلام ابتدا دلیل و مدرک باید داشته باشید مانند اسکرین شات از پیام یا عکس سپس شکایت کیفری رابطه نامشروع مطرح و درخواست پرینت نماید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

در صورتیکه دلایل و مستندات کافی دارید باید شکایت کنید.با دستور قضایی معاینات پزشکی صورت می گیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان شکایت بدون دلیل وجود ندارد و اگر ادعایی کنید ونتوانید اثبات کنید خودتان محکوم میشوید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام به پزشکی قانونی چیزی مشخص نمی شود مگر اینکه در همان روز که خیلنت کرد او را ببرید
شکایت رابطه نامشروع مادون زنا مطرح کنید جزئیات بیشتری باید بیان شود که بستگی به شرایط شما و همسرتان دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود در صورت مطمئن بودند از موضوع و داشتن مدارک میتوانید از ایشان شکایت کنید تا به پزشکی قانونی معرفی شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اثبات رابطه نامشروع نیاز به ادله محکمه پسند دارد و صرف ادعا کافی نیست.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

درصورت يقين و عدم وجود دليل طلاق دهيد و تمام
چنانچه دلايل و مدارك متقن داريد
اقدام قانوني با همراهي وكلاي حاذق
و مطلع بفرماييد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر دلیلی برای اثبات ندارید نمی توانید اقدامی کنید

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام مگر از طریق بررسی پیام ها ي ارسالي و دریافتی یا شهادت شهود بتوان رابطه نامشروع را اثبات نمود ، پزشکی قانونی هم منتفي هست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی
اقدام به ثبت شکایت ارتباط نامشورع مادون زنا نمایید و دلالی چون اسکرین شات یا چت و یا فیلم و عکس و ... در اثبات موضوع لازم است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با دستور مقام قضایی قابل استعلام از مخابرات است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر با شما همکاری مینماید به پزشک متخصص زنان معرفی نمایید در غیر اینصورت باید شکایت کیفری گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

چنین چیزی امکان ندارد و نمی‌توان تشخیص داد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می بایست بتوانید ادعای خود را اثبات کنید اگر دلایل و مدارک ای وجود دارد میتوانید اقدامات لازم را به عمل بیاورید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

در صورت مطمئن بودن و داشتن مدرک و ادله میتوانید از ایشان شکایت رابطه نامشروع کنید.‌

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما
درصورت داشتن ادله میتوانید اقدام نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید ابتدا شکایت کنید و دلایل اثباتی قوی داشته باشید و صرف شک و گمان کافی نیست

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

در صورت وجود مدارک ودلایلی مبنی بر رابطه تلفنی ویا پیامکی و... ان مدارک را به داد گاه ارائه تا بررسی شود ومعمولا ارجاع به پزشکی قانونی نمیشود

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز تا 72 ساعت یا بعبارتی 3 روز امکان تشخیص وجود داره اونم انجامش به سادگی صورت نمیگیره باید دستور قضایی بگیرید و در حال حاضر با شرایط شما از وقتش گذشته و حتی آزمایش هم بشه نتیجه نمیگیرید.

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام معمولا در این موارد به پزشکی قانونی ارجاع نمی دهند

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام صرف شک و شبهه کفایت نمیکند در صورت داشتن ادله از جمله پیام های رد و بدل شده و عکس و فیلم میتوانید از ایشان شکایت کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام اگر مدرکی ندارید نمی توانید اثبات کنید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

صرف رد و بدل شدن تماسها و پیامهای زیاد و خارج از عرف با یک شماره همراه ناشناس و نامحرم که میتوانید از دادگاه استعلام از مخابرات را بخواهید برای اثبات جرم رابطه نامشروع کمتر از زنا کافی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به صرف شک و بدون مستندات نمی توانید اقدامی نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام جهت معاینه پزشکی قانونی نیاز به دستور قضایی و شکایت دارید

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

با سلام پزشک قانونی بعد از مدت طولانی از رابطه قادر به تشخیص نیست فقط با تحقیقات قضایی ممکنه ثابت بشه

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،اثبات این موارد مشکل بوده ودرخواست معاینه پزشکی قانونی ازطریق مراجع قضایی ممکن است،اما انجام آن توسط همسر به اجبار ممکن نیست