مشاوره حقوقی رایگان - معاینه زوجه توسط پزشکی قانونی برای رابطه نامشروع

باسلام بنده چهار سال است که همسرم منزل پدرش زندگی میکند و متوجه شدم با شخصی در ارتباط هست که از طریق پلیس امنیت درخواست پرینت خط رو کردم جواب گرفتم که در ارتباط هستند ولی زمانی که دادگاه گرفته شد با وجود پرینت باز قاضی رو بنده محکوم کرد و تازه دیه طرفی که با خانمم بوده رو از من گرفتن الانم چند ماهی هست ک همسرم به مسافرت هایی میرود در صورتی ک فرزندم رو پیش مادرش این ها میگذارد و به دروغ به فرزند میگه رفتم مسافرت مذهبی و این که روز به روز پیشرفت مالی دارد من میخوام خانومم به پزشکی قانونی برود تا مطمئن بشوم که با کسی رابطه ندارد. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

درخواست رابطه نامشروع کنید و با دلایل پزشک قانونی

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید علل چهار سال جدایی و توام این رابطه نامتعارف را جستجو و رفع کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

متاسفانه اثیات جرائم منافی عفت کمی مشکل است بهتر هر چه سریعتر از ایشان طلاق بگیرید و ذهن خود را آرام کنید و تکلیف حضانت فرزند نیز مشخص میشود