مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن پرونده به دلیل اجرای حکم صادر شد

من و خانواده همسرم از چند نفر به دلیل قتل همسرم شکایت داشتیم که ابلاغیه به منظور مختوه شدن پرونده به دلیل اجرای حکم صادر شد برای من آمده و مفهوم این ابلاغیه چیست

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام باتوجه به توضیح شما ظاهرا حکم ایشون اجرا شده و منظور این ابلاغیه همینه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است تصویر ابلاغیه ارسال شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی حکم قطعی صادر و اجرا شده است
حضورا به شعبه مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خوبی اجرا شده است و برای همین ابلاغ آمده اما بهتر از حضور مراجعه نمایید شاید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به نظر حکم اجرا شده بهتر است حضوری پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جمله واضح است به شعبه مربوطه مراجعه کنید