مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن به دلیل اجرای حکم

سلام خسته نباشید پارسال یه شکایت ازمن شد که توی اطلاعات پروندش اینشکلی نوشته:
:دستورقضایی مبنی براینکه پرونده کسرازآمارشود درتاریخ 9.7.142صادرگردید.
:نسبت به دعوی ...به فلانی مبنی برتامین خواسته طی شماره فلان مورخ 9.7.1402مختومه شدن پرونده به دلیل اجرای حکم..میخواستم لطف کنین بگین این یعنی چی ممنونتون میشم..یعنی پرونده چیشده بسته شده؟یعنی هنوزطرف میتونه کاری بکنه؟ ممنون میشم به زبون ساده که بفهمم بگین یعنی چی

پاسخ ها :

مژگان احمدی

سرکار خانم مژگان احمدی :

درود بر شما متن ارسالی شما ناقص می باشد
کسر از آمار ارتباطی به شما نداشته و‌مراتب اداری است
در‌مورد تامین خواسته نیز مبلغ سپرده شده تا پایان اجرای حکم قابل پس گیری نیست
ضمن انکه تاکید می‌نمایم متن ارسالی شما به دلیل نواقص قابلیت اظهار نظر دقیق ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
درخواست تامین خواسته شده و رای صادر شده است و رای اجرا شده است
و خواهان می تواند دادخواست اصلی را اقامه نمایید و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شخص نسبت به طلبی درخواست تامین خواسته نموده حال مقام قضایی با توجه به اینکه پرونده مختومه و دیگر اثری ندارد تامین خواسته را رد کرده است به زبان ساده یعنی مالی توقیف نمی‌گردد برای پرداخت بدهی

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خواهان تقاضای تأمين خواسته نموده ، تامین خواسته یعنی پیش از رسیدگی اموال طرف مقابل با پرداخت خسارت احتمالی توقیف شود تا پس از محکومیت از همین محل حکم اجرا شود ، با توجه به متن فوق تأمين خواسته انجام اموالی از شما معرفی و توقیف شده است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده تامین خواسته بسته شده است شما می‌توانید بعد از صدور اجراییه و درخواست اجرای احکام و تشکیل پرونده اجرایی آن را مجدداً به جریان بیندازید و ورود مجدد بزنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حکم واقعا اجرا شده یعنی کاملا مختومه شده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قرار بوده مال از شما توقیف بشه احتمالا مال به نام خود نداشته اید و پرونده تامین خواسته مختومه شده . البته طرف حق دارد دعوای اصلی خود را مطرح و پیگیری کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده تامین خواسته مختومه شده
می تواند پیگیری کند