مشاوره حقوقی رایگان - واریز اشتباه 250 هزار تومان از طریق سایت پاتمک

سلام وقتتون بخیر
در تاریخ 18 مهر برای صدور و تمدید پروانه از طریق سایت پاتمک 2 قبض 250 هزارتومانی واریز کردم.
بعد از 10 روز نظام مهندسی به من گفت که فقط یک قبض لازم بوده است.
برای عودت یک قبض با پاتمک تماس گرفتم و گفتند عودت وجه با وزرات راه و شهرسازی است اما وزارت راه و شهرسازی میگوید به عهده پاتمک است.
به نظر شما میتوانم پولم را پس بگیرم یا فراموشش کنم

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام پرداخت پول برعهده شخصی است که پول به حساب آن واریز گردیده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رسید پرداخت وجه دارید به ارگان مربوطه درخواست دهید