مشاوره حقوقی رایگان - غیبت از کار

سلام وقت بخیر بنده کارمندفرهنگی استخدام رسمی به دلیل اختلافات خانوادگی تقاضای یکسال مرخصی بدون حقوق داشته ام که موافقت نشده و در محل کارم حاضر نشدم قوانین مربوط چیست‌؟ و من چگونه پیگیرشوم؟

پاسخ ها :

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
عدم حضور کارمند در محل خدمت بدون موافقت بامرخصی استحقاقی، غیبت محسوب می‌شود، کارمندان می‌توانند درصورت غیبت بشرط اینکه غیبت بیش از سه روز نباشددر صورت داشتن شرایط مرخصی،غیبت راتبدیل به خدمت کند.