مشاوره حقوقی رایگان - هزینه موتور خانه

با سلام، حدود دو ماه است که به ملک جدید نقل مکان کرده ام. اخیرا مخزن موتور خانه صدمه دید و حدود 2 میلیون هزینه تعمیر آن شد. سهم هر واحد حدود 450 هزار تومان. این هزینه با مالک است و یا با مستاجر؟

پاسخ ها :

پریسا محمدی مقدم

پریسا محمدی مقدم :

با سلام
از آنجا که مخزن موتورخانه از اجزای خانه می باشد و برای امکان انتفاع از ملک، ضروری است، لذا هزینه تعمیر آن بر عهده مالک است.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

هزینه با مالک است .