مشاوره حقوقی رایگان - حمله با چاقو به منزل شخصی شبانه

سلام وخسته نباشید یکی از همکارام چهار میلیون و خورده پولم پیشش بوده بعدش من که پولمو خواستم شبانه با چندتا اراذل چاقو به دست به منزل شخصی بنده حمله کردن زنو بچم و تهدید کردن با خودم هم درگیر شدن و کلی هم زخمی شدم بنده چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

حمله با چاقو به منزل شخصی حمله شبانه به منزل تهدید با چاقو ورود به عنف