مشاوره حقوقی رایگان - درگیری منجر به جرح

سلا.چند وقت پیش جلو درب خانه من با شخصی دعوا کردم ک متاسفانه زیر گوش ایشان 7 بخیه خورده با سوئیچ زدم ک ایشان داشتن پیش زنو بچه من به من فحاشی و حرفای زشت میزدن مجبور به دعوا شدم0سپس چند ساعت بعد دعوا با چاقو به خانه من حمله کردن ک من سر کار بودم0شاهدم دارم0حالا هم ایشان هم من از یکدیگر شکایت کردیم0خواستم ببینم ایا من زندان میرم خیلی نگرانم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر اگر استرس دارید از وکیل کمک بگیرید یا حداقل لایحه دفاعیه از طریق وکیل آماده کنید معمولا قضات دیه و جزای نقدی در نظر میگیرند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما ایشان را مورد جراحات قرار داده‌اید در صورت عدم رضایت برای شما دیه و حبس در نظر گرفته می‌شود برای طرف مقابل هم به همین صورت است