مشاوره حقوقی رایگان - دزدیده شدن دوچرخه

باسلام، دوچرخه پسرم را دیشب از داخل پارکینگ مجتمع مان که 80 واحد دارد دزدیدن، فیلم دوربین ها رو هم چک کردن و 2 نفر سارق و دیدن، الان میخواستم ببینم تقبل هزینه دوچرخه به نگهبانی مجتمع که 3 شیفته هستند ربطی دارد یا خیر؟ باتشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید در صورت قصور در انجام وظیفه از ایشان شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت شرایطی امکان پذیر است موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اگر نگهبان در انجام وظیفه خود قصوری مرتکب شده باشد ضامن جبران خسارات وارده به شماست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر باید شکایت سرقت را مطرح نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

اصولاً خیر شما بایستی شکایت سرقت مطرح نماییدولی اگرنگهبان قصوری نموده ویاهمکاری نموده قابل پیگیری می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر نگهبان مقصر باشد تحت شرایطی خسارت قابل مطالبه است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانجه نگهبان قصوری داشته است قابل پیگیری است
شکایت سرقت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قصور ایشان را بتوانید استفاده کنید می توانید مطالبه کنید