مشاوره حقوقی رایگان - ربا

سلام روز بخير من همسرم راننده آژانس هستن 47 سال دارن سال 1394 از روزنامه همشهری آگهی وام شماره پيدا كرده برای وام بعد مراجعه دفتر كارگزاری وام ازش می خواد برای مبلغ 45 ميليون سند ملك ارايه بده ايشون هم بدون اطلاع من كه همسرش بودم سند آپارتمانی كه من و پدرش و بچه هاش توش زندگی می كنيم رو برده داده بعد ازش خواستن برن دفترخونه پدرش رو برمی داره می بره اونجا در يك لحظه وكالت بلاعزلی بهش میدن كه باباش انگشت میزنه چون ايشون از سال 90 دارای اختلال حواس هستن و اصلن در جريان امور مالی و // نيستن حتی تا دم در خونه هم نمیرن تنها هرجا برن خودمون می بريم میترسن از در خونه بيرون برن و آلزايمر ادواری دارن و .... خلاصه بعد 6 ماه همسرم نتونسته اصل پول و سودش رو بده كارگزاری ازش میخواد بره اونجا و يك نفر ديگه رو بهش معرفي مي كنن ايشون پول و سود نفر اول به اضافه كارمزد 24 ميليونی كارگزاری رو میده و نفر اول وكالت رو بهش تفويض میكنه و همینطور ادامه تا نفر سوم كه مبلغ به 260 ميليون و هرلحظه امكان از دست دادن ملك هم میره اومده به ما میگه خودش هم خواهر يا برادری نداره درواقع تك فرزنده از طرفی هرچی به اون آقا تماس میگيره كه بيا پولتون بديم سند رو برگردون اونم جواب نمیده آيا میشه اقدامی كرد؟؟؟؟ درضمن از دست دادن خونه هم پدرش و هم خانوده 4 نفره ما بايد بريم مستاجری مادرش هم 5 ساله فوت شده و می خواستم ببينم راهی برای نجات خودم و خانواده ام دارم می تونم اقدامی انجام بدم؟ من از دفترخانه وكالت اولی و تفويض ها رو گرفتم ولی واقعا نمی دونم چكار بايد بكنم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال تا موقعی که ادعای اختلال حواس موکل (پدر شوهرتان و مالک) به موجب نظریه پزشکی قانونی و حکم قطعی دادگاه صالح اثبات نگردد متاسفانه اقدام قانونی برای موکل به منظور ابطال وکالتنامه و پرداخت بدهی و سود و جرائم دیرکرد وام دهنده وجود نخواهد داشت .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار بسیار ارجمندم مواف هستم