مشاوره حقوقی رایگان - طولانی شدن صدور رای

باسلام
در مراحل دریافت سند زمین شخصی ادعای مالکیت کرد و از من شکایت کرد.اما در دادگاه حضور پیدا نکرد…
در جلسه ی دادگاه قاضی گفت کاملا مشخصه که حکم بنفع شماست.
120روز از دادگاه میگذره اما هنوز رای صادر نشده.مراجعه میکنیم میگیم رای که مشخصه چرا صادر نمیشه ؟ میگن این قاضی همینجوریه شاید تا یکسال هم طول بکشه…
چه راه قانونی برای پیگیری صدور رای وجود داره؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر رسیدگی مهیای صدور رای است وقاضی عمدا موجب اطاله دادرسی می شود بدوا بارییس حوزه دادگستری مذاکره کنید درغیر اینصورت در دادسرای انتظامی قضات شکایت نمایید..