مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل زدن ماشین

سلام. من به حواله تارا خریدم بعد طرح تبدیل اومد تبدیل کردم به پارس اما داخل وکالت نامه زده تارا دستی ولی شماره قرارداد هر دو یکی میخواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد بعد با وکالت میتونم سند خودرو و پلاک ماشین بنام خودمم کنم بعد از اومدن ماشین

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق نمایندگی خودرو مذبور پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه میشود جهت جلوگیری از هر گونه مشکل نسبت به اصلاح وکالتنامه اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مورد را می بایست از نمایندگی سالم بمانید تا در سیستم خود آن را چک میکنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است وکالتنامه را اصلاح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تعویض پلاک ، باید وکالت نامه جدید بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به اصلاح وکالت اقدام نمایید