مشاوره حقوقی رایگان - جایگزین پدرم در شرکت نفت

با سلام او احترام خدمت شما مشاورین عزیز .میخواستم بدونم که چطور میتونم به جای پدرم که بازنشسته شرکت نفت هست وجانباز 25 درصد هستش و من 27 سالم و مدرک دیپلم کامپیوتر دارم میتونم به جای پدرم برم سرکار یا استخدام در شرکت نفت بشم باید چکار کنم و دو ماه پیش هم کانون بازنشستگان شرکت نفت گفتن که بهشون مدرک تحصیلی .او کارت شناسایی .او کارت پایان خدمت .و معرفی نامه از بنیاد شهید وجانبازان هم براشون آوردم. تایید هم شد ولی تا الان هیچ خبری نشودولی امروز یه کد پیگیری بهم دادن که گفتن ار امور ایثارگران در وزارت نفت پیگری بشم ولی هیچ کس جواب منو نداد من باید چکار کنم

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

وفق مقررات آنجا باید رفتار شود لکن برای پیگیری به بازرسی یا حراست وزارت نفت شکایت کنید