مشاوره حقوقی رایگان - تقبل پرداخت جزای نقدی توسط کفیل

با سلام و عرض ادب
کفالت شخصی را برای جرم توهین بر عهده گرفتم، برای نامبرده رای غیابی صادر شده و در مرحله اجرای کیفری قرار دارد و به جرم توهین به مجازات 50 میلیون ریال و برای جرم تهدید به مجازات شش ماه حبس محکوم شده و نوشته صرفا مجازات اشد قابل اجراست، با توجه به اینکه من فقط کفالت جرم توهین به اشخاص عادی را بر عهده گرفته ام( و یادم نمی آید در مورد جرم تهدید چیزی را امضا کرده باشم)، آیا می توانم به جای پرداخت وجه الکفاله(چون نمی توانم محکوم را تحویل دهم)پرداخت جزای نقدی محکوم علیه، را بر عهده بگیرم و دیگر وجه الکفاله را پرداخت نکنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با شعبه در میان بگذارید تا دقیقتر بررسی شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و عرض احترام هر جرمی را که کفیل شده اید صرفا برای همان مسئولیت دارید ولاغیر