مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه حقوقی

با سلام و خسته نباشید.
شکایت کردن از فردی که مال غیر فروخته و 150 شاکی داره و بعد از اینکه توسط دادگاه کیفری رد مال شد مبلغ یک چهارم از مبلغی را که در سال 85 پرداخت کردم را گفتند که به حساب ما می خواهند واریز کنند و من قبول نکردم و رفتم شکایت کردم به عنوان تاخیر در تادیه و دادگاه حقوقی الان به جای اینکه این سنوات 15 ساله را با مبلغ ده میلیونی که اون زمان پرداخت شده رو در نظر بگیره میگه چون یک چهارم این مبلغ به حساب شما واریز شده از 7 میلیون و 500 هزار تومان حساب میشه و این سنوات رو محاسبه می کنند با وجودی که قرار نبود این مبلغ به حساب من واریز بشه و من به این مسئله اعتراض دارم باید چه کار کنم اگه میشه لطفاً راهنمایی کنید.
آیا باید در دفاتر قضایی اعتراض بگذارم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

اعتراض به رای دادگاه از طریق دفاتر خدمات قضایی انجام می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت اعتراض دارید میتوانید لابحه اعتراضی خود را ارسال کنید