مشاوره حقوقی رایگان - پول قرضی بصورت دستی

سلام بنده حدود 5 سال مبلغ صد میلیون بصورت دستی ب کسی دادم و درازاش مبلغ داده شده رو سفته گرفتم ب همراه دسته نوشته یا امضا و اثر انگشت و چند ماعی دیدم برام شکایت کرده ب جرم اخذی ک ب این شکل ک بنده قرار بوده براشون وامی بگیریم و ب همین دلیل گفتم ک اول باید سفته بدیدبرای وام ..و در حال حاضر ن وام رو داده ن سفتها رو .حالا با این موضوع باید چ کاری کنم ,و برام از دادگستری هم بهم اخطار داده شده برا ادای توضیح حالا باید چکار کنم

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

به دادگاه مراجعه کنید و وجود سفته در دست شما نشانگر بدهکار بودن ایشان است