مشاوره حقوقی رایگان - نحوه گرفتن و سنوات و بیمه بیکاری

باسلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز
بنده از سال 96 در شرکای مشغول بکاربردن که مرداد1401 پایان کارم شد میخوام ار بیمه بیکاری استفاده کنم کارفرما نامه عدم نیاز و قرارداد رو جهت ارائه به اداره کاربهم نمیده.درضمن چک 40 میلیونی بابت حسن انجام کار گرفتن....الان میگه باید سنوات شما رو باهم بریم بانک من بریزم بحساب شما و شما سریع شماره حسابی میدم برگردونی و نامه تسویه حساب رو طبق واریزی بانکی اقرارکنی گرفتم تامن بزارم بیمه بیکاری ت راه بیافته.........من چکار باید کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما دادخواست خود را بابت بیمه بیکاری باید تا یک ماه بعد از بیکاری میدادید الان دیگه بابت بیمه بیکاری بعیده قبول کنند با این حال دادخواست برگشت به کار یا بیمه بیکاری و مطالبه سنوات و مرخصی استفاده نشده و استرداد لاشه چک امانی را به اداره کار بدهید