مشاوره حقوقی رایگان - فروش اینترنتی

سلام وقت بخیر،از یه پیج اینستا موی مصنوعی سفارش دادم که رنگ مشکیشو میخاستم،از فروشنده قبل از هرچیزی پرسیدم که مو رنگ مشکی دارین گفتن بله ،خواستم ک عکسشو بفرستن ولی چون تشخیص رنگ تو عکس سخته دوباره پرسیدم که این عکس مشکیه با قاطعیت گفتن بله و من چندبار تاکید کردم کاملا مشکی باشه چون برای کارم مهمه که حتما مشکی باشه اما واسم ارسال کردن و دیدم که خرمایی تیره است،و حتی یکیشو چیزی فرستاده که اصلا تو عکس نبود،بهشون گفتم دلایل واهی آوردن و قرار شد اونی که رنگش خیلی متفاوته به یه مشتری دیگه شون بفرستم و اون یکی رو نگهدارمو ایشون برای من از همین خرمایی تیره به هزینه خودشون ارسال کنن.اما من بهشون گفتم که آخه اصلا رنگ خرمایی تیره به کارم نمیاد این یکی هم که نگهداشتم فقط از سر لطف بوده.ایشون پولمو بر نمیگردونه چطور میتونم شکایت کنم و نتیجه میده

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

اگر اطلاعات هویتی ایشان را دارید متن پیام ها را سکرین شات بگیرید و اسناد پرداختی خود را ضمیمه نمایید و طی دادخواستی علیه ایشان مطالبه وجه پرداختی را داشته باشید