مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینستا

من دو هفته پیش خرید انلاین از یک پیج اینستا داشتم ولی وسایلی که فرستاده اصلا اونایی نیست که خواستم و با عکسا هم کامل فرق داره پول رو واریز کردم اما فرد اصلا جوابمو نمیده و از وقتی فهمید میخوام مرجوع کنم کلا اصلا جوابمو نمیده ؟ میتونم شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست فسخ و مطالبه وجه خود را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از طریق پلیس فتا شکایت کنید و تا 10 روز از تاریخ معامله عرفا میتوانید معامله خود را فسخ کنید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید هم از طریق پلیس فتا شکایت نمایید و هم معامله را فسخ کنید و وجوه پرداختی را مطالبه نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
موضوع فاقد جنبه کیفری است وباید با تقدیم دادخواست حقوقی نسبت به عودت کالا واسترداد ثمن اقدام نمایید که لازمه ان فسخ معامله خواهد بود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام پرونده شما فاقد جنبه کیفری میباشد، شما بایستی دادخواست فسخ معامله واسترداد ثمن راتقدیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادخواست فسخ و مطالبه وجه خود را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در خرید های اینترنتی ، طبق قانون ، خریدار تا 10 روز حق استرداد کالا را خواهد داشت و فروشنده هم
مکلف است که کالا را پس بگیرد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله از طریق پلیس فتا اقدام شود و دادخولست فسخ معامله بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست فسخ واسترداد ثمن مطرح نمایید در خریدهای اینترنتی 10 روز برای مشتری حق عودت دادن جنس را داراست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به نظر میرسد موضوع صرفا جنبه حقوقی دارد و کیفری به نتیجه نمیرسد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام-از لحاظ دعوی حقوقی قابل پیگیری است اما شکایت کیفری خیر