مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با عرض سلام خدمت مشاور بزرگوار سوالی که از شما بزرگوار داشتم این بود که برادر بنده منزل خود را فروخته و سندی که من بعنوان وکیل خانواده بودم و منزل ویلایی پدری را ساختم و تمامی سندها را به تمام خواهر و برادرها دادم بجز این آقا که تحویل نگرفتن و بعد از فروش آن در بنگاه توسط خود برادرم و سفارش این آقا به خانواده که به بنده بگویند سند را به بنگاه تحویل بدهم و من هم آنرا به بنگاه تحویل داده و رسیدی از بنگاه تحویل گرفتم که بتواند منزلش را بفروشد بعد از این جریان خانه که گران شد دبه در آورده که برادر من سند را بنگاه داده در حقم خیانت کرده و شکایت بنده را در دادگاه نموده است اگر سند را نمیدادم متهم به خراب شدن معامله ایشان میشدم و حالا که به گفته ایشان دادم خائن به تحویل سند منزل به بنگاه شدم لذا از محضر شما بزرگوار تمنا دارم که مرا راهنمایی فرمایید با تشکر

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر ثابت کنید به درخواست ایشان بوده مشکلی پیش نمی اید ولیکن توصسه میکنم وکیل بگیرید زیرا اثبات این امر کار فنی و تخصصی است

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام صرف تحویل سند به بنگاه خیانت در امانت نیست، می تونید با مشورت یک وکیل برائت حاصل کنید