مشاوره حقوقی رایگان - بومی گزینی در استخدامی

با سلام. بنده در آزمون استخدامی قوه قضاییه که جهاد برگزار کرده شرکت کردم و مرحله اول قبول شدم. جایی که من آزمون دادم یکی از بخش های استان هست. و من بومی همون بخش هستم و محل خدمت هم همون بخش هست.اما با این وجود ضریب بومی 1.4 به من تعلق نگرفت و علتش رو این می‌دونن که شهرستان نیست و زیر نظر مرکز استان .در حالی که سنجش برای آزمون استخدامی آموزش و پرورش و تامین اجتماعی برای شهر من ضریب تعلق گرفت و به صراحت داخل دفترچه قید شده که به تهران و مراکز استانها بومی بودن تعلق نمیگیره.آیا این حرفشون درسته؟ و به بخش ها بومی تعلق نمیگیره؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید از طریق دیوان عدالت پیگیری نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق آگهی استخدام قوه
قضاییه باید عمل بشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

هر آنچه داخل دفترچه ذکر شده کافی است و نیازی به پیگیری اضافه نیست