مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در ماه حرام

سلام در 29 اسفندماه سال 96 تصادف کردم که مقصر راننده روبه رو میباشد. این تصادف در دو رجب ماه حرام میباشد. دادگاه در 22٫3٫98 رای به ‌پنج درصد دیه کامل داد.
1) دیه ای که به من تعلق میگیره با نرخ سال جدید است؟
2) دیه چون در ماه حرام تصادف بوده با نرخ ماه حرام محاسبه میشود
ممنون

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
دیه شما به زمانیکه دریافت میکنید محاسبه میشود یعنی سال 98 . ولی در مورد تغلیظ یا دیه ماههای حرام که یک سوم اضافه میگردد فقط در صورت فوت اضافه میگردد و برای جرح و صدمات و نقص عضو تعلق نمیگیرد .