مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اعتراض به حکم قاضی

با سلام بنده سال1400درماه ذیحجه تصادف واژگونی داشتم خانواده خودم اسیب دیدند1. حالا قاضی حکم به 2میلیون تومن جریمه بنده کرده ایا میشه اعتراض به جریمه بکنم کمش میکنه قاضی ؟2.قاضی دردادنامه اسمی از ماه حرام نیاورده ایا درموقع محاسبه دیه ماه حرام لحاظ میشه یا باید تاوقت هست اعتراض بزنم.ممنونم که جواب میدید.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در حکم دادگاه به تغلیظ دیه اشاره نشده باشد باید به رای اعتراض کنید.
در خصوص جریمه نیز اگر مهلت اعتراض به رای دارید درخواست تخفیف نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ماه حرام فقط در ارتباط با دیه فوت محاسبه میگردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراض دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دیه ماه حرام تنها در صورت فوت در ان ماه تغلیظ میشود