مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کلیه بانکها و از مسئول اصلی و قانونی آنها یعنی بانک مرکزی

شکایت از کلیه بانکها و از مسئول اصلی و قانونی آنها یعنی بانک مرکزی دارم : با چه استدلالی و با یک دستور بی منطق و غیرمستدل ، سود بانکی حسابهایِ کوتاه مدت را که برمبنای روز شمار محاسبه و در پایان ماه بحساب دارنده حساب واریز میشد را تبدیل به حداقل مبلغ در یکروز از هرماه قرار داده شده ؟! ... آیا اگر مثلاً حساب سپرده کوتاه مدت فردی در روز اول خرداد مبلغ حساب 1000 ریال و با واریز وجه از دوم تا سی و یکم خرداد 1000.000.000 باشد سود یک ماه خرداد کمتر از 7 ریال است که واریز میکنند ! در صورتیکه در صورت روز شمارِ قبلی سود یک چنین حسابی 6.750.000 ریال میشد حال در نظر بگیرید اگر بجای عدد یکمیلیارد ریالِ مثال زده شده ، 10 میلیارد تومان باشد ، سودی که باید بانک بدهد بیش از 657.5000.000 ریال است ! در صورتیکه با روش ماه شمار فعلی و ملاک بودنِ آن عددِ روز اول خرداد ، فقط 7 ریال سود میگیرد !! و این در حالی است که همان بانک برای 30 روز وام دادن به اشخاص ( 2 خرداد تا 31 خرداد ) با سود ( ( حداقل18%) حدود مبلغ 1.480.000.000 ریال سود ( بهره!) میگیرد این چیزی بالاتر از ظلم و اجهاف است و به هیچ وجه توجیه نمیشود . منتظر پاسخ عالی جنابان هستم . با احترام 1401/8/4

پاسخ ها :

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

شماهم میتوانیددربانک مرکزی شکایت کنیدهم دردیوان عدالت اداری پیگیرباشید