مشاوره حقوقی رایگان - اصالت کپی برابر اصل

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز. بنده یه برگ قولنامه داشتم که گم شد اما کپی برابر اصلش رو دارم. چون فروشنده به تعهداتش عمل نکرده میتونم از طریق همین کپی برابر اصل اقدام به شکایت کنم؟فروشنده اگه بزنه زیر حرفش با همین کپی برابر اصل میتونم ثابت کنم؟ هم شاهد دارم و هم رسید پول که واریز کردم به حسابش

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

میتوانید با همین برگه اقامه دعوا کنید اما مالک نیز میتواند ادعاهای سه گانه مرتبط با اسناد عادی را در شرایط و زمان مقرر مطرح نماید