مشاوره حقوقی رایگان - مزایده سرقفلی

با سلام. اینجانب سرقفلی و مالکیت مغازه خودم را برای گرفتن وام برای شخص دیگری در رهن بانک گذاشتم. و متاسفانه آن شخص اقساط خود را پرداخت نکرده. الان بانک از طریق اداره ثبت سرقفلی و مالکیت من را به مزایده گذاشته است. با اینکه من شنیده ام. سرقفلی حق توقیف دارد. اما مزایده نمیشود. من نمیدانم چیکار کنم. لطفا من را راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر سرقفلی به نام مستاجر هست اعتراض ثالت به عملیات اجرائی مطرح کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

راهی نیست باید پرداخت کنید والا توقیف و تخلیه میشود