مشاوره حقوقی رایگان - وارد نکردن مدارک و خودرو در پرونده و خروج ان بدون دستور قاضی

سلام . من یه پرونده با مدرکی جعلی به اتهام جعل و کلاهبرداری متهم شدم و شاکی پرونده همان فروشنده خودرو به من است و ضمنا لازم به ذکر است که خودرو بنام او هم نیست بنام شخص سوم است . از من دعوت شد به اگاهی رفتم و تمام مدارک خودرو را از من گرفته و ماشین در پارکینگ گذاشته شد توسط خودم. وقتی به دادسرا رفتم هیچ اسمی و نشانی از مدارک گرفته شده توسط مامور برده نشده بود در پرونده و از خودرو من. با اصرار و درخواست هایی که به تکرار از دفتر خدمات قضایی بر استرداد مدارک بنده از اگاهی توجه نشد و بعد از گذشت چند ماه توسط بازپرسی با گرفتن تماس با اگاهی مدارک به دست بازپرسی رسید و از من پرسیدن که مدارک را از کی گرفتن گفتم از من گرفتن و گفت بازپرسی بعد از مختومه شدن پرونده بیا از من بگیر. ولی بعد از گذشت چند ماه دیگر بدون مختومه شدن پرونده خودورو توسط فروشنده و مامور اگاهی به شهادت کتبی مسئول پارکینگ خارج شده از پارکینگ و بیان داشته که تمام مدارک خودرو و که من تحویل داده بودم را به مسئول پارکینگ نشان دادن و خروج کرده و الان در سطح شهر در رفت وامد میباشد. من از هر طریقی اقدام کردم برای احقاق حقم ولی نشد. بازپرس بیان کرد که منشی به اشتباه مدارک را به ایشان تحویل داده و من شکایت کردم از تخلف اداری کارمند و تخلف اثبات شد و در تصمیم نهایی منع تعقیب و مختومه شدن پرونده منشی داده شد.ولی مدارک و خودرو یا مبلغ 200 میلیون من بابت ضرر و زیان من را چه کسی میدهد؟ هیچ کس جوابی نمیده به کجا بروم؟ لطفا یه راهکار به بنده بدهید تا دنبال مدارک کنم و حقم را بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است راه دفاع از حقوق شما وجود دارد