مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی از شهرداری

من خانم کارمند رسمی قطعی از سال 94 با 7 سال تعهد شهرداری کوچک در فاصله 80 کیلومتری از مرکز استان هستم
همسرم کارمند پیمانی شهرداری در شهری دیگر با فاصله 30 کیلومتری از مرکز استان می باشد
هم شهرداری من و هم شهرداری همسرم مخالف انتقال ما به هر دو شهرداری می باشند
محل سکونت ما نیز مرکز استان می باشد شهرداری مرکز نیز درخواست انتقال اینجانب را نمی پذیرد
و دلیل هر سه شهرداری این است که ما بودجه نداریم و مرکز استان هم می گوید ما پست خالی داریم ولی مازاد نیرو قراردادی داریم و بودجه نداریم و همچنین شما باید بری به شهر همسرت که در 30 کیلومتری مرکز استان است
در حالی که در آن شهر که تازه شهر شده فقط یک اداره که همان شهرداری هست وجود دارد آن هم که مخالف است.
به ادارات دیگر هم سر زده ام از دولتی بگیر تا دادگستری و بنیاد شهید و تبلیغات اسلامی که مانند ما نهاد عمومی غیر دولتی است
همه می گویند از لحاظ قانونی نمی توانی وارد ارگان دیگری جز شهرداری شوی
بودجه ها با هم فرق دارد
چه کنم؟ چون هیچ مقصد موافقی نیافتم؟
شکایت به دیوان اداری راهگشاست که به اجبار در جایی منتقل شوم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دو راه کار دارد که مستلزم اخذ توضیحات تکمیلی است