مشاوره حقوقی رایگان - اذن پدر برای خروج از کشور

سلام وقت بخیر
من دختری 22 ساله هستم که میخواستم کارهای قانونی مهاجرتم رو انجام بدم اما پدرم راضی نیستن به نظر شما میتونم بدون اذن پدرم اینکار رو انجام بدم ؟آیا با این سن میتونم بدون اجازه پدرم ازدواج کنم؟

پاسخ ها :

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام می توانید به دادگاه مراجعه کنید و پس از بررسی و در صورتی که مصلحت شما احراز شود دادگاه اجازه ازدواج را صادر می نماید.