مشاوره حقوقی رایگان - مهاجرت

سلام من یک دختر 20ساله هستم و پاسپورت هم دارم میخواستم بپرسم اگر من به ترکیه مهاجرت کنم در صورتی که پدرم مطلع نباشه آیا وقتی پدرم مطلع شد می‌تونه من رو برگرداند به ایران؟؟؟

پاسخ ها :

مجيد  ديانتي نسب

مجيد ديانتي نسب :

استان :

سلام . بهتر است این کار را تا حد امکان انجام ندهید چرا که در صدور پاسپورت دچار مشکلات می شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

سلام
پرسشگر ارجمند
دختر بالای 18 سال جهت اخذ پاسپورت و حتی خروج از کشور نیاز به اجازه ولی ندارد، زیرا، مطابق مفهوم ماده 18 از قانون گذرنامه و اصل اباحه افراد بالای 18 سال مجرد و رشید جهت دریافت گذرنامه نیاز به رضایت ولی ندارند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه تکراری است و برای سومین بار به نمایش گذاشته شده است. قبلاً به این پرسش پاسخ داده شده است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با پایان 18 سالگی نیاز به اجازه پدر ندارید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیازی به اذن ولی نیست شما به سن رشد رسیدید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بسته به قوانین کشور شما، شاید نیاز به امضای قیم برای سفر به خارج از کشور داشته باشید. برای اطمینان از این موضوع، بهتر است با وکیل خود مشورت کنید و از قوانین مربوط به سفر به خارج در کشور خود آگاه شوید. همچنین، بهتر است با پدربزرگتان درباره این مسئله صحبت کنید و سعی کنید راه حلی برای حل این مشکل پیدا کنید.