مشاوره حقوقی رایگان - اذن پدر برای دختر

اذن پدر برای دختر و خروج کشور دقیقا چیست و آیا می توان در دادگاه با حکم رشد اذن در را از دادگاه گرفت یا نه ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دختر زیر 18 سال برای خروج از کشور نیاز به اذن پدر دارد و بالاتر نیازی به رضایت پدر نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از سن 18 سال به بالا نیازی نیست اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به شماوره بیشتر دارید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دختر زیر 18 سال برای خروج از کشور نیاز به اذن پدر دارد و بالاتر نیازی به رضایت پدر نیست