مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دختر از پدر

سلام دخترم دانشجو و19 ساله است دادخواست نفقه از پدر داده در کارشناسی مبلغ معین شده ولی پدرش قبول نکرده و پرونده به کارشناسی سه نفره رفته الان چه اتفاقی میوفته است از مبلغ کم میشود ؟ ایا دخترم حق اعتراض دارد یا به قاضی ارجاع داده میشود؟ ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
معمولا کم نمی شود و تایید می شود و در صورت افزایش یا کاهش تفاوت قیمتی بسیار فاحشی ندارد
دختر شما حق اعتراض دارد و می تواند اعتراض کنپ