مشاوره حقوقی رایگان - پدر بی مسئولیت

سلام بنده یک دختر 20 ساله هستم دانشجو ترم دوم روانشناسی علاقه دارم زبان انگلیسی و در دانشگاه خودم رو پیشرفت بدم و با مدرک مشغول کار بشم منتهی پدر بنده از زمانی که از مادرم جدا شده دنبال بهانه های مختلف برای شانه خالی کردن از هزینه های بنده است و همه اش ورد زبان ایشون هست تمامی بچه ها از 18 سالگی میرن دنبال زندگی خودشون شب ها برو سرکار صبح ها برو دانشگاه آیا این حرف صحت داره؟ من دختر باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام نفقه به عهده پدر هست در صورت عدم تمکن مالی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
نفقه قابل مطالبه است
کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید موفق نشدید
دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
طبق قانون پدر مکلف است که نفقه دختر را تا زمان ازدواج پرداخت نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام

مستحضر باشید که نفقه دختر تا زمانی که ازدواج نکرده است بر عهده پدر می‌باشد

اما نفقه شامل تمام هزینه‌های شما نمی‌باشد بخشی از آن در نظر گرفته می‌شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا پرداخت نفقه فرزند دختر تاقبل از ازدواج با پدر می باشد بهتر است با مذاکره و صحبت حل نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر این حرف صحیح نیست میزان نفقه فرزند بستگی به وسع مالی پدر دارد آن هم در حد متعارف

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا زمانی که شما مجرد و بیکار مسئولیت پرداخت نفقه‌تان بر عهده پدر است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تعامل با پدر بهترین راه حل است، نفقه به عهده پدراست.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود تا زمانی که ازدواج نمایدپدر موظف است نفقه پرداخت کند

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

اگر شغلی ندارید وظیفه پدر تا پیش از ازدواج دختر تامین نفقه است و میتونید دادخواست بدید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از لحاظ حقوقی شما میتوانید دادخواست نفقه را به ثبت برسانید‌.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مسئولیت نفقه دختر با پدر می‌باشد اما در صورت شکایت هزینه های ضروری زندگی را جزو نفقه محسوب می‌نمایند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر بتونی مستقل بشی خوبه.
پدر شما در حد عرف و توانش وظیفه دارد نفقه بدهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قانون پدر مکلف است که نفقه دختر را تا زمان ازدواج پرداخت نماید