مشاوره حقوقی رایگان - وام بانکی

سلام در سال 82 سند ملک رو در اختیار شخصی قرار دادم که 130 میلیون وام برای ساخت کارخانه گرفت؛ در سال 89 پس از ساخت کارخانه، سند کارخانه رو در رهن گذاشت و سند من رو فک رهن کرد سپس دوباره با گرفتن وکالت نامه از من (بانک هم وکالت گرفته) در سه مرحله وام های 10 و 15و58 میلیونی(این مبالغ در سند ملک درج شده) از همان بانک گرفته
حالا تا امروز تسویه نکرده و بانک اقدام به مزایده ملک و کارخانه کرده و برای فک رهن ملک خواهان تسویه کامل وام هست که مبلغ ان با سود بالای 1 میلیارد میشود
قانونا راهی هست که بشه فقط با تسویه بدهی مربوط به ملک اون رو فک رهن کرد؟
ایا میشه به اداره ثبت مراجعه کرد برای تسویه بدهی مربوط به ملک؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام باید به دادگاه مراجعه کرد نه اداره ثبت
اگر وکالت فقط برای ان سه وام بوده که میتوان انرا هم اثبات کرد بله امکان فک رهن است ولیکن دعوا تخصصی بوده و حتما باید وکیل بگیرید